dimecres, 20 de maig del 2015

EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA

"EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA", una obra mestra de FRANK WEDEKIND. 

COMPANYIA DE TEATRE LES TRETZE FLORS

Es tracta d'una obra ambientada a l'Alemanya de finals del segle XIX. Un grup de joves estudiants comencen a fer-se preguntes sobre els misteris de la vida. Amb el naixement d'impulsos i sensacions noves, es plantegen per primer cop tot allò que els ha estat ocultat per una societat opressiva i reprimida. La sobreprotecció i les pressions de pares a fills per evitar el dolor i el sofriment a la vida, encara apropen més a aquests joves a un tràgic destí.



















Una posada en escena dinàmica, enèrgica, vital!

                                                       Mayte Mesca
                                                                  (BBC FLOS)



EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA





''Despertar de Primavera'' és una creació que fou escrita fa més d'un segle. Frank Wedekind, el seu autor, va saber unir elements relacionats amb el taboo de la societat europea i crear una obra dramàtica que no perd el sentit contemporani. Gràcies a la combinació d'aquests elements el guió és original, interessant i actual.

Des d'un punt de vista pràctic, la interpretació és bastant bona i feta de manera natural, en gran part gràcies a la professora i a la dedicació dels joves actors. Des del punt de vista tècnic, l'obra presenta efectes estàndards, la il·luminació fa el seu paper i els efectes sonors són els adequats.

A nivell personal, vull destacar que la preparació i el treball s'ha dut a terme de manera problemàtica i dificultosa: el ritme de treball era dur i la incorporació de nous actors i actrius que l'any passat va obligar-nos canviar la tàctica de preparació de l'obra. La falta de temps era un dels problemes principals que vam trobar durant el curs teatral. Però, al cap i a la fi, el grup ha aconseguit sortir-se'n i representar una de les obres més votades de les jornades convocades.

Per acabar, voldria dir que ha estat una bona experiència, el treball era dur però va resultar gratificant tant per l'equip d'interpretació com per la majoria d'espectadors.

Aquesta és la crítica sencera! Bona nit!

EGOR SUKHODOLOV



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada