dimecres, 20 de maig de 2015

DUES MALETES PLENES DE CÒMICS ARRIBEN A L'INSTITUT!!!!!!!!!!!!!!!!

El Servei Educatiu de Nou Barris ens ha cedit aquestes dues maletes plenes de còmics!!!!!!!!!!!!!!!!!COMENÇA LA LECTURA!!!!!!  COMENÇA L'AVENTURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Maria i jo"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Còmic realitzat per  Maria Gallardo i Miguel Gallardo.
A classe vam veure el documental basat en aquest còmic i ens va entusiasmar! Éxtraordinari!

Aquest documental és una adaptació al cinema de la novel•la gràfica del mateix nom ”Maria i jo”, de Miguel Gallardo, que va ser guanyadora del Premi Nacional espanyol del Còmic 2008.

 És la historia del viatge del mateix Miguel Gallardo i la seva filla, Maria, a les Illes Canàries per passar unes vacances en un complex turístic de l’illa. Un escenari molt diferent i un lloc on no s’acostuma a veure cap pare sol que viatgi amb una filla que pateix autisme.


“Maria i jo” és un quadern de viatge en què s’han anotat, una per una, igual que les llistes que tant li agrada fer a la Maria, totes les coses, grans i petites, que omplen la vida diària dels Gallardo de vacances. El documental recull la manera peculiar de comunicar-se, les reaccions de les persones de l’entorn amb la Maria, els problemes de convivència que planteja el fet que encara sigui una nena entre ells dos, i amb la resta del món, que no sempre està disposat a acceptar persones que són una excepció en relació amb el concepte general de normalitat. I també les recompenses que els van acompanyant durant aquestes vacances diferents formen part de l’essència de la pel•lícula.


Si el voleu veure:

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/Maria-i-jo/video/3908110/
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada