dilluns, 6 d’octubre de 2014

DARRERE UN GRAN FILL HI HA...


Cartes que hem enviat al pare de l'Albert Casals, l' Alexandre Casals:


                                                        Barcelona, 30 de setembre 2014

Estimat Alexandre,

Sr. Alexandre, t’estic escrivint aquesta carta, perquè m’agradaria que em responguessis unes preguntes. Tinc moltes curiositats; unes de les meves preguntes són:
1r : D’on treu el coratge de deixar el seu fill viatgi sol?
2n : Trobes a faltar molt a l’Albert, quan viatja?
3r : Què penses, quan l’Abert viatja?
4t : I per últim, com definiriesl’ Albert amb una paraula?

Espero que, puguis respondre les meves preguntes J


                                                                          Salutacions a l’ Albert!
                                                                            Adrielle PereiraBon dia, Alexandre,

Li envio aquesta carta per dir-li que el seu fill és un ídol per a molta gent. Per a mi  i per nosaltres vostè és un gran exemple, gràcies a vostè el seu fill va poder fer realitat el seu somni. L’has fet molt feliç a ell i a tots nosaltres. El seu fill no és com els altres, és especial. Tenir aquest problema tan difícil i no enfonsar-se..., una altra persona no hagués fet el mateix. No voldria fer res,en canvi el seu fill encara tenia més ganes de viatjar o fer qualsevol altra cosa que quan podia fer-ho tot. Jo li vull fer una pregunta perquè per a mi ha estat un pare de veritat: si vostè hagués  tingut el problema del seu fill, creu que hauria tingut tantes forces i ganes de viatjar?

Atentament,
Arnau Cid
 Bon dia, Alexandre,

Som de l’ institut Flos i Calcat. Volíem preguntar-te un parell de cosetes. Tu et veus com un pare que admira el seu fill? I si és que sí què creus que pensa de tu l’ Albert? Com et sents veient que el teu fill és bastant popular? Per a molta gent tu ets un ídol, per moltíssima gent  i fins i tot per a mi. Sempre has recolzat al teu fill i has  aconseguit que el teu fill compleixi el seu somni. M’ha agradat com has fet el paper de pare, crec que ets un gran home, espero que llegeixis algun dia la meva carta.

Atentament,
Javi Doncel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada