dimecres, 4 de juny del 2014

Crònica d'una visita inesperada



El dia vint-i-nou de maig, al col·legi I.E.S Flos i Calcat va tindre un convidat molt i molt especial.
A tres quarts d’hora del mig dia, l’institut Flos i Calcat, va aparèixer l’Albert Casals i Andrea de manera inesperada: “com és ell”.

Els alumnes del Flos  i els convidats es van reunir a la sala d’actes “La Peixera” per fer una petita presentació i una roda de preguntes.

Els alumnes de 4tB: Marc, Angie , Michael, Wander, Brian, Sebastian, Valentina, Kevin, amb la professora Roser Domènech, han estat tot el curs llegint i treballant els seus valors. Van enviar cartes al seu correu electrònic, escrites per cada alumne del grup dient que vingués a l’institut. 

Els alumnes de 4tA també van enviar més cartes per intentar convèncer l’Albert que vingués.
Albert un noi senzill, agradable i molt somrient va vindre i va escoltar i va explicar les seves històries que ha fet durant tots els seus viatges.  

Una de les preguntes que va sortir, i que surt al llibre és: Què és el “felicisme”? La resposta és impactant.
El felicisme és fer allò que en tot moment t’agrada, allò que et fa feliç.

La Andrea, l’amiga del Albert, també és viatgera i ens va explicar que els seus pares no la deixaven viatjar perquè era una “bogeria”. I es va escapar per fer petits viatges i finalment als divuit anys va marxar a Mèxic i mai més va viure a casa dels seus pares.

En canvi, a l’Albert, això no li va passar perquè els seus pares sabien que ell marxaria tard o d’hora a viatjar. Així que els seus pares li van ensenyar a com viatjar, com buscar informació, o com dormir etc...
A dos quarts de dues, hora de marxar a casa, uns quants alumnes es van quedar una hora més, fent més preguntes, fotos i autògrafs.

Per acabar, només s’ha de dir que veure la cara d’il·lusió i satisfacció del “xavalots” no tenia preu!

Kevin Muñoz Blay  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada